Lengmendiebao, ekipe tradicionale të fortë jashtë, mposhti ekipin presë në Afrikë, e cila është e Kupës së Botës, Pele duket në këtë Kupës së Botës është plot me unpredictability.
Dje, Pele tha në një intervistë: "Në këtë Kupës së Botës më parë, të cilët mund të mendojnë, e fundit nga kampion dhe i dyti Franca dhe Italia do të jetë herët? Por edhe në lojën e grupit të!"
Bailey pranoi se ai ishte bullish në Afrikë para ekipit të Kupës së Botës, por gabim parashikim, ai tha: "Dhe unë jam i frikësuar shumë njerëz nuk mendojnë se ekipet e Afrikës pësuan humbje të rënda, ne kemi thënë më parë të lojës, që e Kupës së Botës është në Jug
Jo-mbajnë, skuadra afrikane me siguri do të ketë performancë të mirë, por në fakt ato pothuajse ndeshje në grupin 'asgjësuar'! "
Në ekipet e pazgjidhura, Bailey pikë nga katër ekipe, ai tha: "Afrika e ekipit amerikan, ekipi i Latine, punën e papaguar në këtë Kupës së Botës, ato janë rrjedhë e Kupës së Botës, por tani në një përfundim të qartë si të parakohshme, por ne kemi parë të pazgjidhura ecurinë në Brazil, natyrisht, Argjentinë, ata tashmë kanë një fillim i mirë, ne gjithashtu duhet të respektojnë Portugalia dhe Spanja, të cilët, nga Kupa e Botës që nga fillimi Yizhi punën e papaguar. "
Së fundi, gazetari duhet të bëjë një parashikim Bailey, Bailey menduar hedhur parashikimin e tij të fundit: "Unë parashikoj ndarjen përfundimtare në Brazili dhe Argjentina do të jetë."
Under the 2010 World Cup with the forecast it!
Moderators: mgmirkin, Moderators
-
- Mi-Go Brain-Bait
- Location: http://www.qpsale.com/wedding-cheongsam-c-6_12.html