Nike Air Max 1 Ultra Moire Nieuwe

Discuss your work, and the work of the contributors to the Temple.

Moderators: mgmirkin, Moderators

Post Reply
Sistrunk1
Mi-Go Brain-Bait
Mi-Go Brain-Bait
Posts: 2
Joined: Sat Dec 24, 2016 1:55 am

Nike Air Max 1 Ultra Moire Nieuwe

Post by Sistrunk1 »

Nike Air Max 1 Ultra Moire Nieuwe
Image

De Nike Air Max 1 Ultra Moire dames wordt geleid naar retailers deze 8 donderdag januari. Geïnspireerd door de Nike Air Zoom Moire + (de eerste Swoosh silhouet te gebruiken + -technologie) uit 2006, deze versie van de Air Max 1 sloten de geautomatiseerde dapperheid en in plaats daarvan richt zich op de in de eerste Moire materialen. De AM1 is geen onbekende voor nieuwe denkprocessen als de nieuwe zool gebruikt minder materiaal dan ooit tevoren. Maar de meest opvallende verschil is de synthetische suède, lasergeperforeerde, eendelige bovendeel.

De laatste incarnatie van de Nike Air Max 1, de lichte en luchtige 'Ultra Moire' editie, komt in een geschikte lente-time blik sportief een pastel schaduw van glasvezel. Deze colorway alleen voor de dames voorzien van een mint licht groene tint over het geheel van de geperforeerde bovenkant met een heldere witte tussenzool waardoor ze extra knapperig. Kijk
voor de Nike Air Max 1 Ultra Moire heren "Glasvezel" stateside binnenkort.

De OG blauwe colorway is terug op de Nike Air Max 1, maar er zijn twee vangsten. 1. Het is de gewijzigde Ultra Moire bouw van het silhouet, die de puristen zal behagen. 2. Het is slechts vrouwen maatvoering. Als geen van die twee bepalingen je teleurgesteld hebt, neem dan een kijkje op de iconische colorway over het geactualiseerde Air Max 1 met een geperforeerde synthetische schacht en afgeslankt zool ontwerp vandaag hier, en dan op de uitkijk voor de Nike Air Max 1 Ultra Moire Nieuwe "Sport Blue" bij geselecteerde Nike Sportswear retailers zoals AWOL nu.

Schijnbaar een nooit eindigende trend op sneakers zijn, de wereld krijgt nog een camouflage-bedekte colorway voor ieders voeten. Deze keer is het de Nike Air Max 1 Ultra Moire Bestellen dat de camo behandeling krijgt, gepresenteerd in een traditionele groene-gebaseerde kleurenpalet voor de gewijzigde Air Max 1 is geperforeerd synthetische schacht. Zijn deze zal zijn een must-have aanvulling op uw camo sneaker arsenaal dit najaar?

Eén blik op deze nieuwste versie van de Nike Air Max 1 Ultra Moire Kopen bewijst dat de "Gekweekte" kleurenschema niet alleen goed op Jordans uitziet. Het raken van de cellenbeton Air Max 1 is het klassieke duo van kleuren, met Rio rood sluit top en zwart voor de would-be spatbord van de naadloze bovenste vol met perforaties. Haal je portie 'Bred' dit voorjaar met de Air Max 1 Moire, aangekomen bij het internationale retailers nu.
Post Reply