Adidas Yeezy Boost 350 V2 Nederland

Need writing advice? Want to share works in progress? Look here!

Moderators: mgmirkin, Moderators

Post Reply
laojia
Mi-Go Brain-Bait
Mi-Go Brain-Bait
Posts: 7
Joined: Fri Sep 30, 2016 12:18 am

Adidas Yeezy Boost 350 V2 Nederland

Post by laojia »

Rekening houden met de revolutionaire Adidas ZX Flux Kopen Nederland chassis, adidas Originals bereiden de loper klaar voor de zomer. De 'Net & Mesh' is gebouwd op een slijtvaste neopreen inlegzool, met een mix van blauw en grijs en zwart & rood. Beide schoenen zijn zat op een gemodificeerde ZX 8000 zool, waarin de iconische Torsiestaaf en hiel kooi ondersteuning.

De Adidas Superstar 80s Nederland heeft een beetje een rustige hit op de site geweest. Bekende en nieuwe op hetzelfde moment, de schoen maakt optimaal gebruik van trending-technologie en een speelse palet. Toe te voegen aan de intrige, kunt u nu uw eigen paar personaliseren door het toevoegen van tekst tagging aan de halsband. Best wel gaaf. Om dit te doen, ga dan naar adidas.

Markering van de 35ste verjaardag van de Adidas Originals Superstar Goedkoop schoen, werd het ambitieuze SS35 programma ontketend. 35 jaar = 35 collaborative schoenen. Het begon met fanatici de rij buiten een handvol sneaker boetieks op 31 december 2004. Terwijl de rest van de stad was in volle party mode, de middernacht klokkenspel signaleerde de verkoop van het Consortium collectie, een baanbrekende combinatie van top-tier adidas deuren gegeven vrij spel om hun eigen Superstar sneaker ontwerpen. Een project van dit kaliber moet een passend finale, en Superstar # 35 model was de zeldzaamste van allemaal. Handgemaakte volledig uit luxe lederen, tot aan de shelltoe en zelfs de zool, de schoen werd gepresenteerd in een enorme witte behuizing met vergulde hardware en een even pluche cleaning kit. Made in minuscule hoeveelheden, het was een luxe viering van een uniek en innovatief concept dat als basis en inspiratie voor de komende tien jaar van de sneaker cultuur zou dienen.

Adidas Yeezy Boost 350 V2 Nederland release datum informatie is nooit helemaal betrouwbaar geweest, maar dit rapport van hypebeast zegt dat de informatie komt rechtstreeks uit Pete Fox, voorzitter van de YEEZY merk. Hij stelt dat de komende YEEZY Boost versie zal niet gebeuren tot 6 juni, die ons verlaat zonder Yeezys aangezien de Pirate Black werkbezoek een paar maanden geleden. Bovendien heeft Fox niet bevestigen wat schoenen zal vrijgeven, maar we kunnen het terug te brengen tot de "Chocolate" Yeezy Boost 750, de Grijze / Gum 750 dat Kanye zelf is het dragen, of de witte walvis - de "Arctic" Yeezy Boost 350. Stay tuned voor meer updates op dat vlak, maar voor nu, is dat je niet heb geen Yeezy tot begin juni rond rolt.

Misschien wel het grootste hoogtepunt is de Adidas Yeezy Boost 350 Sale Nederland in een onstuimige Grijs / Infrared colorway. Meer durf, gedetailleerd en sportief dan de neutrale neemt de 350 afgebeeld Seizoenen 1 en 2, dit Seizoen 3 styling punten tot progressie. We hopen snel te wijzen op een release datum, maar terwijl de anticipatie bouwt, Upscale Vandal biedt een andere look.

Hits blijven komen voor de Adidas Tubular Sale Nederland, waaruit blijkt naast in dit stijlvolle schaduw van lichtgrijs. Officieel 'Clear Granite', de populaire Primeknit gebouwd Tubular silhouet lijkt enige invloed van Kanye's Yeezy seizoen kleurenpalet van meestal saai, neutrale tinten, die passend lijkt sinds de schoen het ontwerp zelf duurt enkele duidelijke signalen uit de Yeezy Boost lijn te krijgen. Terwijl de textiel en suede constructie blijft overwegend tonale, zul je ook merken wat zwarte toegevoegd aan de Primeknit weefsel bij de teen en hiel. U vindt deze nieuwste editie van de Tubular Doom PK bij geselecteerde Adidas Originals retailers binnenkort.

http://www.yeezyboostnl.com/
Post Reply