FAQ   Search   Memberlist   Usergroups   Log in   Register
Loading..
Username:
 Password:  
 nike air max 1 dames leopard
Author Message
RossSae
PostPosted: Tue Nov 10, 2015 1:38 am
Reply with quote
Mi-Go Brain-Bait
Mi-Go Brain-Bait


Joined: 02 Nov 2015
Posts: 7

Dit jaar, veel van Nike's aandacht aan retro nike air max 90 dame running is verbruikt door verjaardag van de Air Max 90 en Air Max 95, maar een ander innovatief sneaker is ook in het midden van een sterke comeback - de Air Presto.
Hoewel het niet een focus van de marketing is geweest, het is technisch gezien de Nike Air Presto's verjaardag, ook. Het model oorspronkelijk uitgebracht in het nike air max 90 dames roze jaar 2000 en was opmerkelijk omdat het één van de eerste Nike sneakers die het merk gaf bijnamen. Nu, de Alpha Project runner behoudt zijn retro revival gaan met de "Unholy Cumulus" colorway.
Gebouwd rond een witte stretch-mesh, dit Air Presto nike air max 90 heren beschikt hits van hemelsblauw rond de gevormde ondersteuning kooi, neus, tussenzool en loopzool. Accenten worden geleverd door een opvallende fel rood, wat resulteert in een look die werkt voor zowel mannen als vrouwen.
Volgens Nike's Instagram, deze zijn nu beschikbaar, maar nike air max 90 heren goedkoop het lijkt erop dat er is al een vertraging voor de online lancering. Houd een oogje op Sportswear sectie Nikestore voor meer. Retail is ingesteld voor $ ?.
View user's profile Send private message
    
    Display posts from previous:   
Page 1 of 1    Post new topic   Reply to topic
The Temple of Dagon Forum Index All times are GMT - 6 Hours
The time now is Tue Dec 07, 2021 12:57 pm
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum