Nike Air Max Flyknit Blauw oranje Bestellen goedkoop

Discuss your work, and the work of the contributors to the Temple.

Moderators: mgmirkin, Moderators

Post Reply
sddArmand1
Mi-Go Brain-Bait
Mi-Go Brain-Bait
Posts: 2
Joined: Tue Dec 06, 2016 8:27 pm

Nike Air Max Flyknit Blauw oranje Bestellen goedkoop

Post by sddArmand1 »

Image

Een andere dag, een ander merk nieuwbouw op de Nike Air Max Flyknit Blauw oranje Bestellen goedkoop. Zeker, het grootste deel van het nieuws over Tinker Hatfield's iconische 1987 zichtbaar-air zwaaiende silhouet zal worden gericht op de vers geslagen Nike Air Max 1 Flyknit, maar Nike Sportswear heeft een gloednieuwe tooling uitsluitend in damesmaat. Bekend als de Nike Air Max 1 Pluche, deze levensstijl take maakt gebruik van die populair Ultra Moire-geïnspireerde buitenzool voor een lichtere rit. De bovenste maakt gebruik van een bijna naadloos synthetisch textiel met een reliëf Swoosh branding en ingewikkelde cheetah-achtige plekken gesneden in de monochromatische Light Bone spatbord.

Je wist dat het vroeg of laat komen. De "Multicolor" look komt op de laatste Flyknit creatie van Nike Sportswear, de nieuwe Nike Air Max Flyknit geel Loopschoenen Online Kopen. Deze vrouwen editie van de regenboog Flyknit uitstraling beschikt over een mix van foto Blue, Deep Royal Blue, Pink Flash, en een vleugje geel over de gedetailleerde Flyknit weefsel. More Photo Blue wordt gebruikt op de Hyperfuse spatbord, terwijl de tong gaat stevige roze.

De schoen is nog niet officieel vrijgegeven, maar nieuwe kleurstellingen voor de nieuwe Nike Air Max Flyknit Blauw oranje Goedkope echte blijven rollen. De nieuwste look die we spotten is deze vrouwen versie in een unieke "Olijf Flak" colorway, met enkele militaire vibes met een olijf en zwarte Flyknit weven met een bijpassende groene Hyperfuse spatbord, terwijl een royal blue tongue voegt wat meer kleur.

U kunt een andere colorway van de nieuwe Nike Air Max Flyknit Bestellen Kopen toe te voegen in de mix voor de officiële lancering van de schoen op 28 juli: deze schone editie in Wolf Grey. De Flyknit geconstrueerde hogere functies wat je zou overwegen de populaire "Oreo" look als het in wit en zwart kwam, maar deze schoen sport de gemengde mengsel in grijs en wit tinten complimenten aan de Wolf Grey spatbord en Swooshes.

Samen met de oogst van kleurstellingen voor de all-nieuwe Flyknit bouw van de Nike Air Max Flyknit Zwart lage prijzen dropping 28 juli, zal de nieuwste evolutie van de schoen ook beschikbaar voor personalisering op NIKEiD zijn. Het iD-versie van de schoen is hier bekeken vandaag, en omdat het is sportief een Amerikaanse vlag op de hiel, het lijkt erop dat de Air Max 1 Ultra Flyknit zullen worden opgenomen in het land opties al beschikbaar voor een aantal modellen voor de Olympische festiviteiten van deze zomer .
Post Reply